Utazás, nyár

2009.06.24. 20:55

Nos...

Valahogy úgy éreztem, a sok depresszív és kifejtegetős bejegyzés után ideje valami oldottabb hangvételűt is írnom. Hát íme...

A nyaram iszonyatosan zsúfolt lesz:

1. Ukrajna- Donyeck-medence: júni.26 - júli 4.
2. Dömsöd barátném nyaralójában: Ismeretlen időpont (Közbeékelve 4 szülinap: Egyik barátném júli 6. Anyukám júli 7. Nővérem Júli 8. Egyik barátom úli 15.)
3. Családi nyaralás, Hévíz, Sárvár: júli 20-tól kb.
4. Régésztábor, Regéc: Aug. 1 - Aug. 8 (azt hiszem, most így fejből nehéz megjegyezni minden dátumot:P:P)
5. Sziget, munka: aug. 12 - aug. 17 között.
6. Felköltözés a nővéremhez: Ismeretlen időpont
7. Gólyatábor...... Persze ha felvesznek:D

NAgyon remélem, hogy felvesznek, hiszen tavaly a Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakán 397 pontot kértek, nekempedig 415 pontom van. Azért röhej, hogy teljes ötös tanulmányi pontokkal, teljes ötös érettségi bizonyítvánnyal, nyelvizsgával (közép, angol C) és emeltszintűvel (Magyar). Csak ennyi pontom van. PErsze bele számítanak nagyban a százalékok, hiszen nem a jegy, hanem a százalék számít a pontszámításnál. Valamilyen szinten meg is értem. A magyar emeltszintűmet eléggé elrontottam, de még így is ötös lett 66%, és mivel emelt, így +40 pont ugyebár. Azaz, ha ezt is belevesszük, akkor 106 pontos a magyarom, 81 a töri, 94 a matek, 80 a német, és a föci is. A nyelvvizsga pedig +35 pont.

De ahogy nézem, elég pontom lesz első helyre is jelöltem a sulit sorrendmódosítással. Tehát reménykedhetek.... Azért ha van aki erre jár és jót akar másoknak, akkor szurkoljon, hogy július 23-án örömujjongásba törjek ki, hogy karrierem építésében egy újabb lépcsőfokot sikerült feljebb lépnem.

És a kritikáknak is örülnék, elvégre... Újságírónak készülök, vagy mi a szösz... ÉS a kritika sosem árt, ha jogos! Néha akkor sem árt, ha éppen nemjogos, hiszen az embert nagyobb teljesítményre sarkallja, de mivel most nem fejtegetős bejegyzést ígértem, ezt hagyjuk....

Beszéljünk inkább a felvi.hu-ról. A drága oldal mot találta ki, hogy változtat a kinézetén. Ez még nem is lenne baj, ha ugyanott maradtak volna a menüpontok. De hát nem. Azt is át kellett pakolni. Így a nagy nehezen megjegyzett lehetőségeket kereshetem újra :S. Persze mi okom lenne panaszra, hiszen elvileg ma már elküldtem minden dokumentumot, és így elvileg minden klappol. De inkább lekopogom :P. 

A napokban Alister felvetette, hogy jó lenne regényt írni. Már régebben is gondolkoztam rajta, de valahogy ez a gondolat elveszett a sok tanulás és lustálkodás közben. Most viszont egyre jobban kezdek elmélkedni, milyen jó lenne kiadni a régi verseimet, vagy csak úgy titokban belekezdeni egy regénybe...

Persze... Titokban. Írom ezt a blogomon. De nem baj, nem baj! 

Holnap lesz az évzáró a sulimban... Ez az utolsó alkalom, hogy még Adys diákként léphetek be az ajtón. Vissza kell vinnem a könyveket, már megkaptam a 12-es bizimet is. Most komolyan. Ilyen gyorsan fut az idő? A legfurcsább mégis az, hogy ennek ellenére még mindig egy gyereknek érzem magam. Egy gyereknek, aki túl sokat látott a világból, és nem minden tetszik neki. 

Azt hiszem ennyi. Bár Így is jóval hosszabbra nyúlt a bejegyzés, mint az eddigiek. Még jelentkezni fogok... Majd:P:P

Egy lusta lány naplója XD   

A bejegyzés trackback címe:

https://kockaslany.blog.hu/api/trackback/id/tr431206408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alister · http://lemuria.blog.hu/ 2009.07.15. 10:38:13

Ukrajnáról írsz élménybeszámolót?
süti beállítások módosítása